X
تبلیغات
رایتل
غذاها با چند دستور تست شده و بهترین آنها ذکر شده است و دستور بعضی از غذاهای فرنگی مطابق ذائقه ایرانی کمی تغییر کرده است :)

شامی لپه و لوبیا سفید

پنج‌شنبه 21 مرداد 1389 ساعت 16:44

 

 به نام خدا  

  خواهرم سرخ کرد خودم خسته بودم دیگه 

 

 

مواد لازم    

لوبیا سفید : دوسوم پیمانه  

لپه : دوسوم

گوشت چرخکرده : یک پیمانه 

سیب زمینی پخته : یک عدد متوسط 

تخم مرغ : یک عدد 

آرد نخودچی یا گندم : 1 ق.چ 

ادویه و نمک 

روغن 

 

طرز تهیه  

حبوبات را یک شب خیس کرده و چندبار آب آنرا عوض میکنیم بعد با یک غ چ نمک میپزیم بعدش با سیبزمینی میکس میکنیم یا میکوبیم بعد بقیه موادم میریزیم و خوب چنگش میزنیم (دق و دلیمونو انقدر سرش خالی میکنیم تل چسبنده شه) 

حالا اندازه نارنگی برمیداریم و کف دست شکل میدیم و در روغن داغ سرخ میکنیم  با لیمو ترش و خیارشور و گوجه سرو مینکیم  

نکته : چون شامی پوک اندازه ها رو برای سرخ کردن کوچیک برمیداریم 

این غذا مناسب افطار . سرخ نکردشو تو فریزر هم میشه نگه داشت دو ماه

خیلی خومشزست نوش جان