X
تبلیغات
رایتل
غذاها با چند دستور تست شده و بهترین آنها ذکر شده است و دستور بعضی از غذاهای فرنگی مطابق ذائقه ایرانی کمی تغییر کرده است :)

آش رشته اصل

پنج‌شنبه 21 مرداد 1389 ساعت 17:35

به به آخه چه توضیحی درموردش بدم   

 

 

مواد لازم برای ۶ نفر:  

نخود : نیم پیمانه  

لوبیا قرمز : نیم پیمانه 

لوبیا چیتی : نیم پیمانه 

عدس : یک پیمانه 

سبزی آش خرد شده : نیم کیلو 

رشته آش : نصف بسته یا بیشتر  

آرد : دو قاشق غ

آب گوشت یا قلم : یک پیمانه (یا یک عدد عصاره گوشت)  

پیاز : دو عدد درشت 

سیر : یک بوته 

پودر نعنا خشک : یک ق غ

کشک جوشیده : یک پیمانه 

روغن و کره 

نمک و زردچوبه 

 

حالا طرز تهیه:  

یکروز قبل حبوباتو خیس میکنیم و چند بار آبشونو عوض میکنیم بعد لوبیا و نخودو با یک قاشق چ نمک و آب زیاد یک ساعت میپزیم و در آبکش میریزیم سیرداغ پیاز داغو تو این مدت با مخلوط روغن و کره آماده میکنیم (اینجوری دیگح آش هیچ نفخی ندار تقریبا) 

بعد ده لیوان آب٬عدس٬زردچوبه٬ حبوبات٬ سبزی و نصف پیاز داغو یک ساعت با حرارت معمولی میپزیم  

حالا یک پیمانه آب سردو کم کم با آرد مخلوط و به همراه آب گوشت به آش اضافه میکنیم و پنج دقیقه هم میزنیم حالا رشته هارو از وسط نصف میکنیم و به همراه نصف کشک تو آش میریزیم

 با نعنا داغ و بقیه مواد تزیین کنید

آش آمادست من اینجوری میپزم و همه فامیل حتی مادربزرگهام عاشقشن  

اما چندتا نکته

عصاره گوشت کشک و رشته شور پس نمک از دستتون در نره 

زردچوبه آش دوبرابر خورشت 

از سیرداغ فقط برای تزیین استفاده کنین 

سبزی آش باید درشت باشه (جعفری ٬ شوید٬ تره٬ گشنیز٬ دوبرابر بقیه اسفناج) 

کلا اگر آب غذارو به مقداری بریزیم که دیکه وسط کار آب اضافه نشه دوبرابر غذا خوشمره تر