به به آخه چه توضیحی درموردش بدم
مواد لازم برای ۶ نفر:
نخود : نیم پیمانه
لوبیا قرمز : نیم پیمانه
لوبیا چیتی : نیم پیمانه
عدس : یک پیمانه
سبزی آش خرد شده : نیم کیلو
رشته آش : نصف بسته یا بیشتر
آرد : دو قاشق غ
آب گوشت یا قلم : یک پیمانه (یا یک عدد عصاره گوشت)
پیاز : دو عدد درشت
سیر : یک بوته
پودر نعنا خشک : یک ق غ
کشک جوشیده : یک پیمانه
روغن و کره
نمک و زردچوبه
حالا طرز تهیه:
یکروز قبل حبوباتو خیس میکنیم و چند بار آبشونو عوض میکنیم بعد لوبیا و نخودو با یک قاشق چ نمک و آب زیاد یک ساعت میپزیم و در آبکش میریزیم سیرداغ پیاز داغو تو این مدت با مخلوط روغن و کره آماده میکنیم (اینجوری دیگح آش هیچ نفخی ندار تقریبا)
بعد ده لیوان آب٬عدس٬زردچوبه٬ حبوبات٬ سبزی و نصف پیاز داغو یک ساعت با حرارت معمولی میپزیم
حالا یک پیمانه آب سردو کم کم با آرد مخلوط و به همراه آب گوشت به آش اضافه میکنیم و پنج دقیقه هم میزنیم حالا رشته هارو از وسط نصف میکنیم و به همراه نصف کشک تو آش میریزیم
با نعنا داغ و بقیه مواد تزیین کنید
آش آمادست من اینجوری میپزم و همه فامیل حتی مادربزرگهام عاشقشن
اما چندتا نکته
عصاره گوشت کشک و رشته شور پس نمک از دستتون در نره
زردچوبه آش دوبرابر خورشت
از سیرداغ فقط برای تزیین استفاده کنین
سبزی آش باید درشت باشه (جعفری ٬ شوید٬ تره٬ گشنیز٬ دوبرابر بقیه اسفناج)
کلا اگر آب غذارو به مقداری بریزیم که دیکه وسط کار آب اضافه نشه دوبرابر غذا خوشمره تر