X
تبلیغات
رایتل
غذاها با چند دستور تست شده و بهترین آنها ذکر شده است و دستور بعضی از غذاهای فرنگی مطابق ذائقه ایرانی کمی تغییر کرده است :)

کاری مرغ ----> سریلانکایی

شنبه 23 مرداد 1389 ساعت 01:15

تمام کاری ها طعم تندی دارن پس من عاشقشونم   غذاهای سریلانکا واقعا خوشمزست  

 

  

 

مواد لازم : 

مرغ خرد شده (سینه) : یک کیلو (تکه های پنج سانتی)

پیاز ریز خرد شده : چهار عدد

روغن و کره 

نمک و چهاردانه هل

ادویه مخصوص : شش ق چ (کمترم میشه اما اصلش اینه) 

رب گوجه : دو ق غ  

سریلانکایی ها فلفل قلمی تندم میزنن منم میزنم  

 طرز تهیه: 

پیازو تو روغن و کره سرخ میکنیم و ادویه ها نمک و هل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بلافاصله رب میریزیم و مرغهارو مخلوط کرده و سه ربع با دو پیمانه آب میپزیم وقتی تقریبا آب نداشت آمادست 

روشو با گشنیز خرد شده تزیین میکنیم

 ادویه : زیره سبز، فلفل قرمز،رازیانه،دارچین،زردچوبه، پاپریکا ،تخم گشنیز از هرکدام نصف ق چ + کاری دو ق چ