دال پوری یه جور نون که لاش همه چیو لقمه میکنن میخورن (اردور شیکیه)
مواد لازم:
لپه پخته : یک پیمانه
آرد : دو پیمانه
آب گرم : نیم پیمانه
خمیرترش : یک ق چ
طرز تهیه:
لپه رو با نمک میپزیم آبکش میکنیم و خوب میکس میکنیم
مایه خمیر ترشو نیم ساعت میذاریم با آب خیس بخوره بعد کم کم آردو اضافه میکنیم و ورز میدیم تا به دست نچسبه و نیم ساعت استراحت میدیم
حالا یه نارنگی از خمیر برمیداریم عین شکل توشو گود میکنیم یک قاشق لپه میچپونیم توش سرشو میبندیم و وردنه میکنیم
ظرف تفلونو داغ میکنیم کفشو چرب میکنیم و نانو توش میذاریم و روشو چرب میکنیم
لاش هرچی دوست داریم میریزم لوله میکنیم یا مثلثی تا میکنیم و تو ظرف میچینیم