X
تبلیغات
رایتل
غذاها با چند دستور تست شده و بهترین آنها ذکر شده است و دستور بعضی از غذاهای فرنگی مطابق ذائقه ایرانی کمی تغییر کرده است :)

براجولی (bragioli)

دوشنبه 25 مرداد 1389 ساعت 17:12

ج  

مواد لازم : 

ورقه گوشت گوساله(اندازه کف دست) : هشت عدد 

گوشت چرخ کرده : دویست گرم 

تخم مرغ پخته:دو عدد

سیر رنده شده: یک بوته 

جعفری ساطوری شده : دو ق غ

پنیر رنده شده(هر نوعی): دویست گرم 

نمک و ادویه 

مواد سس: 

پیاز خلال: یک عدد 

برگ بو ، نمک ، فلفل 

سیر : دو حبه 

جعفری ساطوری : دو ق غ 

نخود فرنگی : یک پ 

رب گوجه : یک ق غ 

    

طرز تهبه:    

  

همه مواد اولیرو بجز تخم مرغ باهم مخلوط میکنیم. گوشتارو میکوبیم و پهن میکنیم روشون موادو به قطر نیم سانت پهن میکنیم و یک چهارم تخم مرغ روش میزاریم و میپیچیم با دوتا خلال دندون محکم میکنیم 

سس: پیازو تفت میدیم و بقیه موادو به همراه چهار لیوان آب میریزیم(بجز نمک) وقتی جوش اومد براجولی هارو توش میچینیم. زیرشو کم میکنیم تا یک و نیم ساعت بپزه نمک میزنیم و 5 دقیقه بعد حاضر

 

به همراه سیب زمینی سرخ کرده یا پوره و لیموترشو جعفری تازه سرو میکنیم 

(موقع خوردن مثل رولت میبریمشون) مزش محشره حتما امتحان کنین