X
تبلیغات
رایتل
غذاها با چند دستور تست شده و بهترین آنها ذکر شده است و دستور بعضی از غذاهای فرنگی مطابق ذائقه ایرانی کمی تغییر کرده است :)

ماهی شکم پر ----> شمالی

چهارشنبه 27 مرداد 1389 ساعت 12:06

سلام دستور پخت اینو از یکی از بهترین رستورانهای شمال به اسم برادران تو رامسر گرفتم 

 

 

مواد لازم: 

ماهی درسته (آزاد ٬ سفید ٬ کفال یا ...): یک عدد 

گردو سابیده : یک و نیم ق غ 

رب انار غلیظ: یک ق چ (اگر رقیق دو ق غ) 

سبزی چوچاق سابیده : یک ق غ (اگر نبود گشنیز و جعفری و شوید) 

روغن زیتون : یک ق غ 

آلو : سه عدد (میتونین نریزید زرشکم میشه) 

پیاز داغ : یک ق غ

نمک و فلفل و زردچوبه

کره آب کرده : دو ق غ 

 

طرز تهیه: 

ماهیو خوب تمیز میکنیم میشوریم و خشک میکنیم. روشو و توشو نمک و یکم زردچوبه میمالیم  

گردو سبزی رب انار روغن زیتون و ادویه( اگه دوست دارید یک حبه سیر رنده شده یا پودر سیرم بزنین) رو خوب باهم مخلوط میکنیم و تو شکم ماهی میریزیم و پیاز و آلوهارو میچینیم و با نخ دو لا و سوزن میدوزیم (بخیه میزنیم

کف ظرف نچسبو چرب میکنیم و ماهیو شکل حلال توش میزاریم و روشو خوب کره میمالیم و توی طبقه وسط فر ۲۰۰ درجه نیم ساعت میپزیم تا وقتی آبش کامل کشیده شه و طلایی بشه

مزش محشره برای چهارشنبه سوری میچسبه