بهترین دستورات آشپزی

غذاها با چند دستور تست شده و بهترین آنها ذکر شده است و دستور بعضی از غذاهای فرنگی مطابق ذائقه ایرانی کمی تغییر کرده است :)

بهترین دستورات آشپزی

غذاها با چند دستور تست شده و بهترین آنها ذکر شده است و دستور بعضی از غذاهای فرنگی مطابق ذائقه ایرانی کمی تغییر کرده است :)

مرغ برای مهمانی ----> ایرانی

این روش ها مناسب مهمانی نیمه رسمی و یا عیر رسمی است 

  

خوشمزه ترین مرغ:  

مرغ متوسط : یک عدد (۸ تکه شده) 

پیاز حلقه حلقه : ۱ عدد بزرگ

فلفل دلمه خلال شده: ۱ عدد درشت  

رب گوحه : دو ق غ 

آبلیمو : چهار ق غ 

آب جوش : یک و نیم لیوان

کره : یک قاشق چایخوری 

روغن: دو قاشق غذاخوری 

نمک فلفل و زعفران 

  

 

طرز تهیه: 

مرغها را در کره و روغن سرخ میکنیم تا طلایی شه 

رب و آبلیمو رو در ظرفی مخلوط کرده ادویه ها و آب رو اصافه میکنیم و هم میزنیم 

پیازها و فلفل هارو روی مرغ میچینیم و سسمون رو اضافه میکنیم وقتی جوش امد زیرشو کم میکنیم تا سس غلیظ بشه 

 

 

رژیم لاغری تکخوری یک روز

با این رژیم در ۲۴ ساعت یک کیلو وزن از دست خواهید داد  

من خودم چند بار امتحان کردم  

دستور رژیم : یک روز فقط از سینه مرغ آبپز کم نمک به همراه لیمو ترش و ادویه استفاده کنید  

توجه: حتما ۸ لیوان آب و چای کمرنگ میل کنید و ابدا از روغن یا ماده غذایی دیگه مصرف نکنید

رژیم لاغری تک خوری هفت روزه

با این رژیم سه تا پنج کیلو لاغر میشوید 

نکات لازم 

هرچقدر میخواهید در تمام روز میتوانید بخورید 

تا نیم ساعت بعداز هر غذا آب نخورید به جاش ماست کم چرب بخورید 

روزی هشت تا ده لیوان آب و چای کمرنگ بنوشید 

استفاده از آبلیمو و لیمو ترش و نارنج بلا مانع است 

نمک کم و از روغن استفاده نشود 

هیچ چیز جز اینها نخورید  

 

روز اول: سینه مرغ پوست کنده پخته  

روز دوم: عدسی 

روز سوم:تخم مرغ آبپز

روز چهارم:سیب زمینی آبپز 

روز پنجم :گوشت آبپز 

روز ششم: یک نوع میوه به جز موز 

روز هفتم:ماهی کبابی

قرمه سبزی

من بیست جور پختم اما این خیلی توپ 

  

مواد لازم: 

لوبیا قرمز : یک استکان 

گوشت درشت خرد شده : سیصد گرم 

پیاز داغ : سه ق غ 

سبزی قرمه: نیم کیلو 

شنبلیله خشک : یک ق غ 

روغن مایع : نیم پیمانه  

کره : دو ق غ

لیمو عمانی : چهار عدد 

زردچوبه نمک فلفل و دارچین 

 

طرز تهیه: 

لوبیارو یک شب خیس میکنیم . سبزی و شنبلیلرو با روغن و کره سرخ میکنیم و کنار میگذاریم 

دو قاشق از پیازو با گوشت تفت میدیم و ادویه ها به جز نمک و اضافه میکنیم آب گوشت که کشیده شد لوبیا و آب میریزیم تا یک ساعت بپزه بعد لیمو عمانی هارو سوراخ میکنیم و همراه سبزی تو خورش میریزیم تا سه ساعت با شعله کم بپزه 

حالا نمک و یک قاشق پیازداغ باقیماندرو اضافه میکنیم یک ربع بعد غذا حاضر 

نکته: اگر میخواید خورشت ها خوشمزه شن اولا از اول انقدر آب بریزید که وسط کار آب اضافه نکنین دوما تو زودپز نپزیدو با شعله کم بزارید جا بیافته