من بیست جور پختم اما این خیلی توپ
مواد لازم:
لوبیا قرمز : یک استکان
گوشت درشت خرد شده : سیصد گرم
پیاز داغ : سه ق غ
سبزی قرمه: نیم کیلو
شنبلیله خشک : یک ق غ
روغن مایع : نیم پیمانه
کره : دو ق غ
لیمو عمانی : چهار عدد
زردچوبه نمک فلفل و دارچین
طرز تهیه:
لوبیارو یک شب خیس میکنیم . سبزی و شنبلیلرو با روغن و کره سرخ میکنیم و کنار میگذاریم
دو قاشق از پیازو با گوشت تفت میدیم و ادویه ها به جز نمک و اضافه میکنیم آب گوشت که کشیده شد لوبیا و آب میریزیم تا یک ساعت بپزه بعد لیمو عمانی هارو سوراخ میکنیم و همراه سبزی تو خورش میریزیم تا سه ساعت با شعله کم بپزه
حالا نمک و یک قاشق پیازداغ باقیماندرو اضافه میکنیم یک ربع بعد غذا حاضر
نکته: اگر میخواید خورشت ها خوشمزه شن اولا از اول انقدر آب بریزید که وسط کار آب اضافه نکنین دوما تو زودپز نپزیدو با شعله کم بزارید جا بیافته