X
تبلیغات
رایتل
غذاها با چند دستور تست شده و بهترین آنها ذکر شده است و دستور بعضی از غذاهای فرنگی مطابق ذائقه ایرانی کمی تغییر کرده است :)

قرمه سبزی

جمعه 5 شهریور 1389 ساعت 14:53

من بیست جور پختم اما این خیلی توپ 

  

مواد لازم: 

لوبیا قرمز : یک استکان 

گوشت درشت خرد شده : سیصد گرم 

پیاز داغ : سه ق غ 

سبزی قرمه: نیم کیلو 

شنبلیله خشک : یک ق غ 

روغن مایع : نیم پیمانه  

کره : دو ق غ

لیمو عمانی : چهار عدد 

زردچوبه نمک فلفل و دارچین 

 

طرز تهیه: 

لوبیارو یک شب خیس میکنیم . سبزی و شنبلیلرو با روغن و کره سرخ میکنیم و کنار میگذاریم 

دو قاشق از پیازو با گوشت تفت میدیم و ادویه ها به جز نمک و اضافه میکنیم آب گوشت که کشیده شد لوبیا و آب میریزیم تا یک ساعت بپزه بعد لیمو عمانی هارو سوراخ میکنیم و همراه سبزی تو خورش میریزیم تا سه ساعت با شعله کم بپزه 

حالا نمک و یک قاشق پیازداغ باقیماندرو اضافه میکنیم یک ربع بعد غذا حاضر 

نکته: اگر میخواید خورشت ها خوشمزه شن اولا از اول انقدر آب بریزید که وسط کار آب اضافه نکنین دوما تو زودپز نپزیدو با شعله کم بزارید جا بیافته