بهترین دستورات آشپزی

غذاها با چند دستور تست شده و بهترین آنها ذکر شده است و دستور بعضی از غذاهای فرنگی مطابق ذائقه ایرانی کمی تغییر کرده است :)

بهترین دستورات آشپزی

غذاها با چند دستور تست شده و بهترین آنها ذکر شده است و دستور بعضی از غذاهای فرنگی مطابق ذائقه ایرانی کمی تغییر کرده است :)

نوعی فتوچینی (ّFettuccini) ----> ایتالیایی

فوتوچینی نوعی پاستا در پایین نوع سنتی اونو میگم 

  

دروغ چرا  این عکسو پیدا کردم الان ماه رمضون حال ندارم بپزم بعدا مال خودمو میزارم sorry

مواد لازم: 

پاستا نواری شکل : پانصد گرم 

پوره گوجه فرنگی پوست کنده : شش عدد 

سیز ورقه شده : یک ق غ 

پیاز نگینی : یک عدد درشت 

روغن زیتون : چهار ق غ 

برگ ریحون : سی عدد 

نمک  و آویشن 

طرز تهیه: 

سیر و پیازو توی روغن سزخ میکنیم تا طلایی بشن بعد نمک آویشن و پوره گوجرو اضافه میکنیم تا آب آن کشیده بشه. پاستارو با نمک میپزیم و تو آبکش میریزیم نباید له باشه 

حالا در ماهیتابه کوچک چند قاشق از سس بالا و یک کفگیر پاستا میریزیم و روی گاز پنج دقیقه تفت میدیم و در بشقاب میریزیم و پنج برگ ریحونو نصف میکنیم و روی غذا میریزیم و روش یک قاشق چایخوری روغن زیتون میدیم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد