تمام کاری ها طعم تندی دارن پس من عاشقشونم غذاهای سریلانکا واقعا خوشمزست
مواد لازم :
مرغ خرد شده (سینه) : یک کیلو (تکه های پنج سانتی)
پیاز ریز خرد شده : چهار عدد
روغن و کره
نمک و چهاردانه هل
ادویه مخصوص : شش ق چ (کمترم میشه اما اصلش اینه)
رب گوجه : دو ق غ
سریلانکایی ها فلفل قلمی تندم میزنن منم میزنم
طرز تهیه:
پیازو تو روغن و کره سرخ میکنیم و ادویه ها نمک و هل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بلافاصله رب میریزیم و مرغهارو مخلوط کرده و سه ربع با دو پیمانه آب میپزیم وقتی تقریبا آب نداشت آمادست
روشو با گشنیز خرد شده تزیین میکنیم
ادویه : زیره سبز، فلفل قرمز،رازیانه،دارچین،زردچوبه، پاپریکا ،تخم گشنیز از هرکدام نصف ق چ + کاری دو ق چ