سلام دستور پخت اینو از یکی از بهترین رستورانهای شمال به اسم برادران تو رامسر گرفتم
مواد لازم:
ماهی درسته (آزاد ٬ سفید ٬ کفال یا ...): یک عدد
گردو سابیده : یک و نیم ق غ
رب انار غلیظ: یک ق چ (اگر رقیق دو ق غ)
سبزی چوچاق سابیده : یک ق غ (اگر نبود گشنیز و جعفری و شوید)
روغن زیتون : یک ق غ
آلو : سه عدد (میتونین نریزید زرشکم میشه)
پیاز داغ : یک ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه
کره آب کرده : دو ق غ
طرز تهیه:
ماهیو خوب تمیز میکنیم میشوریم و خشک میکنیم. روشو و توشو نمک و یکم زردچوبه میمالیم
گردو سبزی رب انار روغن زیتون و ادویه( اگه دوست دارید یک حبه سیر رنده شده یا پودر سیرم بزنین) رو خوب باهم مخلوط میکنیم و تو شکم ماهی میریزیم و پیاز و آلوهارو میچینیم و با نخ دو لا و سوزن میدوزیم (بخیه میزنیم )
کف ظرف نچسبو چرب میکنیم و ماهیو شکل حلال توش میزاریم و روشو خوب کره میمالیم و توی طبقه وسط فر ۲۰۰ درجه نیم ساعت میپزیم تا وقتی آبش کامل کشیده شه و طلایی بشه
مزش محشره برای چهارشنبه سوری میچسبه
مرسی دستت درد نکنه