مواد لازم :
ماهی شیر : چهار تکه
پیاز خلالی درشت: دو عدد
سیر رنده شده : یک بوته
زنجبیل تازه رنده شده : یک ق چ
زردچوبه و نمک
سرکه سفید : 4 ق چ
فلفل قلمی تند : یک عدد
طرز تهیه :
دو طرف ماهیهارو تو روغن خوب سرخ میکنیم و خارج میکنیم در همان ماهیتابه پیازو تفت میدیم و و سیر زنجبیل فلفل زردچوبه و نمکو اضافه میکنیم وقتی سرخ شد ماهیازو میزاریم روش و سرکه سفید میزنیم و دو دقیقه بعد با لیمو ترش سرو میکنیم
تو موریتانی غذارو تو شیشه میرزن درشو میبندن میزارن یخچال دو روز بعد میخورن